Professzorok Batthyány köre
Professzorok Batthyány köre
Professzorok Batthyány köre
Professzorok Batthyány köre
Professzorok Batthyány köre

A PBK Elnöksége partnerszervezeteink vezetőivel találkozott

A munkavacsora keretében lezajlott találkozóra 2023. január 30-án került sor.

Partnerszervezeteinket képviselték: Csáky Csongor, a Rákóczi Szövetség elnöke, Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum elnöke, Prof. Dezső Tamás, a Batthyány Lajos Alapítvány elnöke és Prof. Kásler Miklós, a Magyarságkutató Intézet tiszteletbeli elnöke.

Körünk részéről a következők vettek részt a munkavacsorán: Bagi Dániel, a pécsi csoport elnöke, Bíró Tamás alelnök, Kollár Lajos elnök, Mindszenty Andrea, az elnökség tagja, Segesdi Lilla titkárságvezető, Szabó Csaba Attila titkár és Visy Zsolt, az elnökség tagja.

Kollár Lajos elnökünk köszöntötte a partnerek képviselőit és javasolta, hogy a munkavacsora során vitassuk meg egyfelől a nyilatkozataink összehangolását, másfelől egyeztessük a Tusványosi Szabadegyetemen való részvételünket. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a jövőben egyeztetni fogjuk a tervezett nyilatkozatainkat, és egyetértés esetén közös nyilatkozatot adunk ki. A Batthyány Lajos Alapítvány saját sátorral vesz részt a tusványosi rendezvényen, a többiekkel össze fogjuk hangolni a terveinket. A továbbiakban partnerszervezeteink vezetői röviden ismertették szervezetük célját, hitvallását és tevékenységét.

 

Előző olvasása

Rangos díjakat nyert el a Professzorok Batthyány Köre 2022-ben

Következő olvasása

Megjelent „A Professzorok Batthyány Köre békét akar!” című közleményünk